2 mei 2022

Exclusief voor remonstranten: kunstenaar Hans Withoos leidt ons door museum Flehite in Amersfoort

Geschreven door Redactie
Actueel Afbeelding: Hans Withoos Exclusief voor remonstranten: kunstenaar Hans Withoos leidt ons door museum Flehite in Amersfoort

Fotograaf en kunstenaar Hans Withoos was spreker op de remonstrantse Beraadsdag op 12 maart. Exclusief voor ons geeft hij op donderdag 12 mei om 19.30 uur en op maandag 16 mei om 14.00 uur een rondleiding door museum Flehite in Amersfoort.

Daar exposeert hij met de  tentoonstelling ‘Ander Licht op Withoos – Drie generaties Withoos’. In het museum hangen negentig werken van drie generaties Withoos; van voorvader Mathias uit de 17e eeuw, zijn kinderen én van hemzelf, nazaat Hans Withoos dus. Kosten: 15,- (inclusief een drankje). Opgave: info@remonstranten.org.

Beluister nu het interview dat Jan Berkvens met hem hield over zijn werk:

 

 

 

Over Redactie

Redactie

De redactie van Remonstranten.nl bestaat uit Annemarie Gerretsen, Liesbeth Orthel en Michel Peters. Zij opereren vanuit het Landelijk Bureau in Utrecht en komen wekelijks bij elkaar om voor jou de meest actuele, inspirerende, verdiepende en/of remonstrantse blogs te publiceren. Voor tips kun je het contactformulier gebruiken.

Gerelateerd