Kerkenraad

De kerkenraad is belast met het bestuur van de kerkelijke gemeente, zowel wat betreft het financiële beheer als het kerkelijk beleid. De leden van de raad worden gekozen – meestal op voordracht – door de Algemene Vergadering van Leden en Vrienden (AVLV).

U kunt de kerkenraadsleden uiteraard altijd aanspreken, bijvoorbeeld bij de koffie na de dienst of door hen te bellen of mailen.

Leden van de kerkenraad:

 

Interim predikant

Ds. M. Junte neemt tijdelijk de honneurs waar als predikant, voornamelijk met het oog op pastorale zorg.

Hij is bereikbaar via telefoon: 06 21859121, en via mail: martijnjunte@xs4all.nl.

 

 

 

20160310_200452_HDR(1)Voorzitter
Menno Boetes, Linnaeushof 2 2871 XV Schoonhoven, telefoon: 0182 385268, e-mail: fam.boetes@planet.nl

 

 

 

 

 

 

 

Vice-voorzitter
Atie Korpershoek-Verbaan, De Werf 18 2941 AZ Lekkerkerk, e-mail: atiekorpershoek@gmail.com

 

foto Kopstukken Rene KuzzeSecretaris
René Kuzee, Fazantstraat 26, 2872 AK Schoonhoven, telefoon: 0182 384367, e-mail: familiekuzee@ziggo.nl
‘Remonstranten geven mij alle ruimte voor mijn persoonlijke geloofsbeleving en dat heb ik nodig! Ruimte voor vragen, ruimte voor twijfel, ruimte voor stelligheid en ruimte om te geloven op een manier die bij mij past. God laat zich nu eenmaal niet vangen in woorden, kerken of geloofsbelijdenissen. Remonstrant worden is een keuze en van die keuze heb ik absoluut geen spijt’.

 

 

 

Kees de Langen bewerktPenningmeester
Kees de Langen, Abeel 1, 2861 VR Bergambacht, telefoon: 0182 501169, e-mail: c.de.langen@kpnplanet.nl
De penningmeester is Kees de langen, in het dagelijks leven werkzaam bij het bedrijfseconomisch adviesbureau Jac’s den Boer & Vink bv. In 2011 zijn Marga en ik vriend geworden van de Remonstrantse  Gemeente geworden omdat we de wijze waarop Remonstranten naar het geloof en de wereld kijken ons zeer aanspreekt! Geen dogma’s, je kan jezelf zijn, je wordt geïnspireerd door de medevrienden en predikanten. De tolerantie en verdraagzaamheid in de verscheidenheid wat Remonstranten geloven is een groot goed! Bovendien wordt vanuit het geloof duidelijk een link gelegd met de wereld waarin we leven en waar we met elkaar iets (moois) van moeten maken!